onsdag 27 mars 2019

Blääääää


Datorer är ju verkligen ett underbart verktyg att kunna använda......när det fungerar som man tänkt!
Men när det INTE fungerar som man tänkt är de verkligen istället en källa till irritation!!!

Jag säger inte att det var bättre förr när man var tvungen att använda en sån här klumpeduns till skrivmaskin......och skicka allt med snigelpost som tog en hel evighet på sig att komma fram......men ändå!
Nu är det inte vår dator det är fel på egentligen utan mer att det rent tekniskt händer saker jag inte förstår varför det händer varje gång vi gör en ny uppdatering! 

Förra gången vi uppdaterade kunde jag inte längre, som tidigare, svara på kommentarer automatiskt. Min adress raderades varje gång jag ville ge ett svar på en kommentar så jag var tvungen att knappa in alla uppgifter och också bevisa att jag inte var en robot med bilder i det oändliga innan jag fick igenom en publicering......som om jag var totalt okänd på min egen blogg trots att jag loggar in.
Hornen i pannan har växt varje gång jag skulle gå igenom den proceduren, men nu......nu kan jag inte svara på kommentarer alls.
Varje gång jag trycker på publicera försvinner inte bara mina adressuppgifter utan också allt jag skrivit som svar. Ggggrrrrrrrrr!!!

5 gånger har jag nu försökt att ge ett svar på din kommentar Eva-Mari med bloggen Solstrimmor för jag tycker det är roligt att ge en respons när ni varit så gulliga och lämnat några ord efter er då ni varit in här......men när det varje gång försvunnit ut i etern då jag tryckt publicera var jag tvungen att ge upp. SUCK!
Har sett att fler och fler överger blogspot till förmån för andra bloggportaler, förutom att fler och fler hellre väljer Instagram än bloggandet, men jag tycker om min bloggsida och vill bara att den ska fungera!
Kan någon ge ett tips på vad man kan göra?

Maken har sökt bland inställningar men inte hittat något som har förändrat mitt problem och jag VILL så gärna kunna fortsätta svara på kommentarer.
Tar tacksamt emot tips om ni har några, men just nu är det som det är. Det blir inga svar hur gärna jag än vill det :-(

Varm kram till er alla!
Birgitta

3 kommentarer:

  1. Men nu gick det ju! Tack för kommentaren! Ja du, det är inte lätt att förstå när datorn vill bestämma själv. Jag har haft turen att inte drabbas, ta i trä... inte på många år faktiskt. Usch, törs nästan inte skriva det. Hoppas du/ni får rätsida på eländet. Men du, inte var det bättre förr?

    Ha det gott!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Det kan ha att göra med att google gör ändringar, att somligt inte funkar som det brukar.
    Det är bara att vänta ut deras ändringar .
    Hoppas allting rätar till sig för dig. :)

    SvaraRadera
  3. I Ditt ställe hade jag skaffat extern hjälp...för så funkar jag. Att sitta i timmar, dagar, månader och j....las pallar jag inte för. Håller med om att allt är bra så länge det fungerar:)
    Skorpan som önskar dig lycka till!

    SvaraRadera