måndag 27 mars 2017

Vårväder!

Men oj vilken kullerbytta vädret har gjort från vinter till härligaste vårvärmen!
Jag var ju bara tvungen att hoppa i arbetskläderna och ge mig ut i trädgården med kratta och sekatör när jag kom hem från jobbet idag. Underbart!

Våra vårlökar har inte kommit så långt som på bilderna (som fanns i mitt bildarkiv), men när jag räfsade undan det täckande lagret av fjolårslöv från rabatterna fanns det fullt med blad av alla de slag som stretat sig upp ur jorden.
Åh.....nu börjar den vackraste tiden på året.....VÅREN!!!
Bara några dagar kvar av mars månad.....och så har vi fått sommartid vilket för mig är lika med långa ljusa kvällar.
Det kan helt enkelt inte bli bättre!

Solskenskramar till er alla!
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Hi hi. . .jag skrev oxå om våren utan att veta att så många hade samma tanke! Men våren är ju en årstid som man gärna vill hylla!!! Tyvärr just nu inte så mycket att lita på. . . ömsom sol och ömsom snö. . .!!! Men härligt att vi nu går in i april månad!!!
  Ha en fin kväll & Trevlig Helg!
  Stor Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilla taxen vill gå sin kvällspromenad och ute skvalar det ner kallt snöblandat regn. Skönt att maken "offrar" sig och tar den där hundpromenaden så jag kan stanna inne och kura i mysiga fåtöljen bland filtar och kuddar :-)
   Jaaaaa, snart är det april och det kommer bara att bli bättre och bättre med ljusa och varma dagar så visst överlever vi några skitdagar där emellan?!
   Ha en härlig helg.
   Kram till dig!
   Birgitta

   Radera