onsdag 13 april 2016

Det blommar....

Hörni.....vilken underbart varm och solig dag det var igår!
Hoppas att du också fick lite sol på din näsa :-)
Även idag vaknade jag till lekande solsken, men nu hopar sig molnen och det känns inte lika lockande som igår att studsa ut i trädgården, och det kan i och för sig bero på några fler anledningar än det faktum att solen gömmer sig bakom molnen.
För.....lyckades jag arbeta så där lite lagom ute igår?
Njaaaäääää :-)
Jag mår verkligen jättebra i själen av att påta i trädgården och har alltid idéer om vad jag skulle vilja förverkliga, sen är det ju inte alltid kroppen tycker att det är en jättebra idé att krypa på knäna, sitta på huk, bära tungt, eller monotont göra samma rörelse om och om igen timme ut och timme in.

Intentionen att jobba på lite lagom hade jag ju, meeeeen ryggen säger mig idag att jag inte lyckades helt med att varva jobb med vila :-)
Skit samma.....jag kan vila lite mer idag nu när solen ändå inte lockar ut mig på samma sätt som igår. Kanske ska ta itu med de där högarna av kläder som ropat på att bli sorterade väldigt länge nu.
Hmmmm.....ska fundera liiiiiite till på det :-)

Ha en fin onsdag!
Kram
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Fin blogg och bra skrivet. Dina tankar om trädgårdsarbete är det nog många som skriver under på. Själv har jag inte lyssnat till min kropp, men i år har jag precis fått höftleden utbytt och kan inget göra alls, aldrig mer huksittande., hjälp! Det braiga är dock att jag njuter mer än någonsin av våren och vad jag har . Tom rådjuren verkar ta hänsyn.
  Ha en bra vecka!
  Luna

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK för fina ord om bloggen Luna!....och så hoppas jag verkligen att din höft läker bra!
   Det låter så härligt då du skriver att du njuter mer än någonsin av våren och det du har.
   Jag tänker ofta att jag bara ska sitta på trappan och njuta av solen, värmen, blommorna och fågelkvittret, men så börjar det att klia i fingrarna och det där med att bara sitta och drömma byts till ett ivrigt grävande, rensande, målande, planterande. Jag är en " av och på" människa som kör full fart men faktiskt också kan vila ordentligt emellanåt. Skulle bara behöva lära mig att varva det där lite bättre och inte bara köra antingen eller :-)
   Varma kramar till dig!
   Birgitta

   Radera