torsdag 8 januari 2015

Hängare

I hallen klädde vi väggarna, där man kan hänga kläder, med träpanel som målades antikvit. De övriga ytorna fick renoveringstapet som målades med samma nyans av antikvitt. Eftersom också hyllor och konsoler blev vita tyckte jag sen att det fick räcka med vitt så klädstång och galgar blev svarta i den större nischen för kläder
.....och precis innanför dörren satte vi upp en hängare som jag tycker såååå mycket om
 Den är lite "bufflig", gammaldags och har så fina detaljer :-)
När jag tar ner stjärnan som nu lyser i fönstret ska den här hängaren få sällskap av en lampa med precis samma "buffliga" utseende. Lampan ska få stå på fönsterbrädan som än så länge bara ligger på sina hållare och väntar på att kompletteras med elementskyddet som kom med Schenker för några veckor sedan.
Innan elementskyddet kommer på plats måste en gavel sågas till till fönsterbrädan och elementskyddet för hållarna till fönsterbrädan klarar inte hela tyngden utan att vika ner sig. Gaveln ska sen målas innan den kan sättas på plats.

Den där gaveln är ingen match att fixa....men sänksågen är utlånad till vår äldsta son som renoverar sitt kök.....så mdf board, fönsterbräda och elementskydd står just nu som ett plockepinn och väntar på en sänksåg. Hmmmm.....jag skulle ha önskat mig mera tååååålamoooood av jultomten :-)

2 kommentarer:

 1. Läckert! Som alltid:) Ser fram emot kommande inslag...
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fortsättning följer :-)
   Ha en fin helg Skorpan!
   Birgitta

   Radera