söndag 9 december 2012

Andra advent


När barnen började bli så stora att de inte längre tyckte det var viktigt att tända adventsljus skänkte jag vår adventsljusstake till loppis.
Jag tänder fortfarande ljus (ännu mer än förut :-))...men inte ett i taget i fyra veckor utan många på en gång!

Siffror att sätta på adventsljus tycker jag om, men eftersom jag inte har någon adventsljusstake så använder jag dem på andra sätt...t.ex. hängandes på rad i mina gamla fönster på väggen
Jag gjorde en girlang av grovt snöre klädd med mjuken och nubbade fast den på fönsterbågarna.
Sedan knöt jag fast siffrorna i mitten
På sidorna hängde jag gamla kort som jag nyligen fyndade på loppis.
Det fanns en låda med kort för 2 kr styck och när jag bläddrade igenom dem hittade jag en bunt med de här gamla korten...fyra olika motiv i tjockt, lite gulnat, härligt papper.
Stoppade dem bums i min kundkorg!

De hänger i välpatinerade gamla julgransljushållare.

Ska nog hänga dit några små glaskulor med lite silverskimmer också....sådana som hänger i ljuskronan av zinktråd som jag har i köksfönstret
....sedan är jag nöjd med den jul, eller advents, dekorationen!

Så vill jag rikta ett STORT TACK till alla er som tittar in här....det är så kul att ni gör det!!
Trots att jag tidigare var lite tveksam till bloggvärlden, eller egentligen var jag tveksam till om JAG skulle tycka det var roligt att blogga, så vet jag nu att det ÄR roligt att blogga....och att se statistiken över besökare öka gör det ju ännu roligare :-)

Önskar er en riktigt härlig vintervecka...för trots att jag inte är ett fan av vinter så måste jag erkänna att det är sååå vackert med gnistrande vit snö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar