söndag 11 december 2016

Så fint!!!

Det snöar och snöar och vips gick vi från gröna gräsmattor och fågelkvitter till ett tjockt vitt täcke på mark, hustak och växtlighet :-)
Jag tassade ut i allt det orörda vita fluffiga igår eftermiddag och det har fortsatt att singla ner flingor hela tiden sedan dess så nu är det dubbelt så mycket snö mot igår.
Det är sååååå vackert.....som ett konstverk! 
Tänker på hur många människor på vår jord som aldrig sett snö, som aldrig fått uppleva den här på något sätt tysta vita världen.
Det ger i alla fall mig känslan av att alla ljud lindas in och dämpas av det här kalla vita täcket.
Trädgården är i vila.
Traktorn far precis fram ute på gatan och rensar undan snön där och kanske jag tar fram snöspaden och rensar vår gårdsplan lite.....eller så får den vara fluffigt vit.
Oavsett vilket ska jag ta en promenad, andas frisk luft och bara njuuuuuuta.

Ha en mysig tredje advent!
Kram
Birgitta

2 kommentarer:

 1. Härligt med det fluffigt vita. . . .här kom det också lite. . . men försvann tyvärr lika fort genom regn!! Kanske får vi en grön jul trots allt! Hoppas du fick en uppfriskande och skön promenad. . . för visst njuter man av tystnaden!
  Önskar dig en fin kväll & Helg
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julen ska bara vara vit....om jag får välja!....och fortfarande är det vitt och vackert hos oss. Hoppas att det får vara så över julen och hoppas att också ni får lite vitt på marken till jul!
   Kram till dig!
   Birgitta

   Radera