fredag 4 april 2014

Överraskning!

Tomten kom på julafton med ett paket som innehöll ett väldigt generöst presentkort med en uppmaning till maken och mig att slita oss från vår renovering och göra något annat en helg.
Det stod att "romantiska promenader på IKEA inte räknades"....så just det var ju kört :-)

Vi har pratat om olika alternativ, men ännu inte bestämt oss för något, så det där presentkortet ligger och mognar.

Igår kom det ett brev från energibolaget som levererar el till oss.
Vi funderade på vad de kunde vilja. Vi hade väl inte missat att betala vår räkning?!
Nej, så var det inte. De hade en gåva till oss!
Maken hade gjort en uppgradering av vår e-postadress, eftersom de bad om det, och då var vi med på en utlottning av gratis övernattning på hotell....och så blev vi en av vinnarna!

Verkar som om det nu verkligen är dags att göra något annat än att snickra, spackla, måla, rensa, packa upp och sjunka ihop i soffan. Vi kan ju inte bara samla presentkort på hög :-)

Det finns en hel massa fina ställen vi kan åka till så ikväll tror jag att Kina restaurangen ska få laga vår fredagsmiddag, maken ska få dekantera lite vin, duka fint och så ska vi sätta oss ner och välja ett resmål för en lyxig weekend!

Ha en härligt fin helg ni alla goa som tittar in här!
Kram
Birgitta

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack Helena :-) Det lutar åt Söderfors herrgård 4 mil norr om Uppsala. Fin miljö och inte så långt att åka, men jag vill vänta tills det blir varmare och naturen börjar grönska så man kan njuta av att bara strosa omkring där.
   Solig kram
   Birgitta

   Radera
 2. Det är så viktigt att få göra avbrott i vardagen! Och vilken tur ni hade, grattis!
  Kinamat en fredag kan också kännas lyxigt, bara det bryter vardagslunken.
  Nu är jag snart klar med alla utvecklingssamtal med mina mentorselever, phu, det är ett hästjobb en gång per termin. Det är därför jag varit så frånvarande på bloggen...
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera