onsdag 21 november 2018

En grånad gammal låda

Jag har en gammal låda i så dåligt skick att den egentligen är färdig för tippen, men jag gillar den grånade patinan och har inte haft hjärta att slänga den.
Lådans botten håller knappt ihop då den stått ute full med jord och plantor.....alltså inte läge längre att lasta i några tunga saker :-)
Men jag fick en idé värd att prova och klippte till en insats av kraftig kartong så det bildades fack i lådan......
........sen fyllde jag facken med grönmossa och vitlav, några Ingrid Marie äpplen från vårt äppelträd som dignat av frukt den här sommaren och några lärkkvistar.
Blev ju riktigt fint!.....eller vad tycker ni?
Hela verandan är vinterpimpad och lådan står lutad mot trampan på det gamla symaskinsunderredet som är omgjort till bord. 
Redo för juletid med julefrid :-)

Varma kramar
Birgitta

4 kommentarer:

 1. Allt kan komma till användning med kreativt skapande! Jag tänker att den gamla lådan känner sig stolt som får bära ett sådant fint arrangemang. Kul med egna dekorationer som inte alla andra har.

  Ha det gott i din värld!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där första KAN vara ett dilemma. Svårt att slänga när det mesta faktiskt går att använda bara man kommer på hur :-D.....men i det här fallet blev det bra!
   Solen skiner hos oss. Det kommer att bli en fin dag.
   Allt gott till dig Eva-Mari!
   Kram Birgitta

   Radera
 2. Härlig att ta tillvara den fina lådan med patina. . . som nu kan ses till beskådning på din veranda! I princip kan allt återanvändas det är bara att hitta nya vägar och nya idéer och det har du!!! :-)
  Ha en Trevlig Helg!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!.....kan ju kanske också inspirera någon annan så fler grånade gamla lådor får leva vidare ett litet tag till :-) Ha en underbart fin helg!
   Kram till dig!
   Birgitta

   Radera