måndag 17 april 2017

Ljusare vårfärger

Tänk vad stor skillnad detaljer kan göra!
När vårt badrum blev klart förra året valde jag mörkt lila handdukar till de grå väggarna och vita möblerna.
Det har jag trivts jättebra med under hösten och vintern, men när jag såg den här bedårande magnoliablomman köpte jag den.....
......och ett helt nytt set med matchande handdukar :-)
Konstaterar att jag fortfarande dras till den här ljust smutsrosa färgen och badrummet är så neutralt i sina grundfärger att jag skulle kunna ha precis vilken färg som helst på detaljerna, och det är ju perfekt! Ett set handdukar för 2 kostar ju ingen förmögenhet :-)
Vår inne, vår ute. 
Funderar på om jag ska gå ut en sväng, men det är nog vinterjacka på som gäller. Solen skiner, men det är ingen vårvärme precis.
Ha en fin annandag påsk!
Kram
Birgitta

6 kommentarer:

 1. Hej Birgitta!
  Jag hittade hit efter en kommentar från min bloggvän Skorpan. Hon berättade att hon sett samma typ av plåtburk hos dig som den jag satte påskliljor i. Din står det kaffe på och på min står det ärter. Men jag har faktiskt också en burk i den stilen som det står kaffe på, men den är rund.
  Jag tror jag har med den på nån bild på bloggen! :-)

  Jag bor en bit högre upp i landet så inte känns det riktigt som om våren är här ännu. Speciellt nu under påskhelgen då det visserligen har varit sol vissa dagar, men fy vad kallt! Nu vill jag ha mera värme så all snö smälter! Vill få komma mig ut i den älskade trädgården!

  Vilken härlig blogg du har! Jättefina saker helt i min smak! Hit återkommer jag gärna!
  Ha en fin söndagskväll!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt med din kommentar Maria....och att du hittat hit genom Skorpan!
   Kikade in på din blogg och såg din fina Ärter burk. Så himla fint skick! Lite annat än min kaffeburk som verkar ha varit med om tuffa tider :-)
   Vi har haft riktigt april väder idag med både sol och snöyra, och även här var det så termometern knappt orkade sig upp över 0 strecket. Jag börjar bli riktigt trött på vinterkläder och kängor, men än får de hänga med för jag tycker inte om att frysa!
   Varma kramar till dig!
   Birgitta

   Radera
 2. Fick dra på smilbanden när jag upptäckt att jag "matchat" er två:) Ja vinterjacka är det som gäller här i mitten av Sverige, men IDAG fick jag se den allra första fjärilen! Underbart!
  Jag har också neutrala färger i badrummet och har-precis som Du- gått in för ljusrosa just nu!
  Ha en fortsatt fin "efterpåsk":)
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ibland kika in på andra bloggares blogglistor, men Marias blogg skulle jag antagligen inte ha hittat om inte du varit mellanhand där :-)
   Visst är det härligt med de första vårtecknen!....vide, snödroppar, tussilago, blåsippor, citronfjärilen och lärkan! Allt det finns nu på våra breddgrader och så spär vi på med lite ljusrosa färger i våra badrum :-)
   Kram till dig Skorpan!
   Birgitta

   Radera
 3. Jätte vackert. . . .men jag skulle nog kalla färgen för "Puder-Rosa"!!! Den färgen kommer mer o mer i vår och är jätte läcker! Ja här är det också ett typiskt "april väder" kallt som sjutton och snöflingorna dalar ned och jag ligger däckad i en dunderförkylning!
  Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter!
  Stor Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här rosa färgerna finns i så många vackra nyanser i allt från rent rosa till aprikos rosa eller mer brun rosa......och puder rosa är också ett vackert namn på en vacker färg :-)
   Efter alla virus och bacillusker som härjat den här vintern tycker jag att de värsta snart borde vara förbi, men fortfarande verkar många bli däckade av feber, snuva och hosta. Hoppas du snart är pigg igen!
   Många kryapådig kramar kommer här!
   Birgitta

   Radera