söndag 10 februari 2019

Välsvarvade spiror

Igår var vi till min mamma i Katrineholm......och åker man från Strömsholm mot Katrineholm passerar man Kungsör. 
Där finns Kungsörs återvinning och second hand som jag gärna slinker in på varje gång jag har möjlighet till det......och det hade jag igår :-)
Jag har fyndat många fina saker där genom åren. 
För det mesta brukar det vara saker enkla att stoppa i kassar och lasta in i bilen, men den här gången fick vi fälla säten och stuva om i bagaget för att få med oss mitt fynd.....för jag kunde bara inte lämna kvar det här fina klaffbordet med sina vackert svarvade spiror!
När man fäller ner klaffarna på båda sidorna, eller bara på en sida om man vill det, blir det ett väldigt lättplacerat bord. 
Jag ser en fin liten inglasad veranda i mitt inre där det här bordet skulle passa helt perfekt. Än så länge har vi ju inte byggt den där inglasade verandan, men inte kunde jag väl lämna kvar det fina bordet på grund av en sån liten detalj?! :-)

Ha en skön söndagseftermiddag!
Kram
Birgitta

2 kommentarer:

  1. Men vem vill väl göra sig av med detta bord? Dessutom, Blocket finns ju... Tur som en tok hade du. Kommer att kunna passa utmärkt på en inglasad veranda!

    Må gott!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns en liten vit etikett med namnet Lilian Eriksson på skivans undersida och det gör mig såååå nyfiken. Vem är eller var denna Lilian? Tänk om saker kunde berätta sin historia!
      Kram till dig!
      Birgitta

      Radera