onsdag 27 april 2016

Skåp

Wiiiiii....ett steg närmare ett nytt badrum!!!!
I helgen satte vi de gamla dörrarna på plats till det utrymme som sakta förvandlas till badrum så nu kan vi putsa alla spacklade ytor utan att få putsdamm i heeeeela huset :-)
Sen måste vi ju spackla igen....putsa igen....och säkert spackla en tredje gång....men efter det, då kan vi börja måla!
Åh, det känns som om vi äntligen närmar oss det roliga jobbet :-)
Därför kändes det helt ok att köpa den första badrumsmöbeln....ett smalt högskåp som kommer att bli perfekt för förvaring av handdukar, toapapper och annat smått och gott.
När dörrarna, som har stått i vårt sovrum, kom på sin rätta plats kunde vi också röja ur allt byggmaterial som stått bakom dem och fick ett sovrum som ser ut som ett sovrum och inte som en byggarbetsplats. Bara det.....sååååå härligt!!!
Det nya skåpet står tillsvidare i sovrummet, men det pryder sin plats så mycket bättre än golvspånskivor, gipsskivebitar, brädor, mdf, lister, verktyg och kartonger.
Bara det är en klar förbättring!

Ha en fin onsdag alla ni goa som kikar in här :-)
Kram
Birgitta

4 kommentarer:

 1. Underbart fint skåp, det blir pricken över i vad det lider:)
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle ha önskat att jag kunde hoppa över det där "vad det lider", men tyvärr är det inget jobb som blir gjort utan att vi engagerar oss och det där engagemanget för badrumsbygge kan det vara lite si och så med. Förhoppningsvis blir det en vända putsat och spacklat idag....förhoppningsvis :-)
   Ha en fin fredag Skorpan!
   Kram
   Birgitta

   Radera
 2. Vilket fint och praktiskt skåp! Det kommer att passa så bra i badrummet. Så du har bråttom Birgitta!? Jag är min egen byggherre och här går det sakta ska du veta, jag är också van med att bo mitt i en byggarbetsplats. Men jag vet hur det kan bli till slut och därför står jag ut. Ok, det är inte alla som får se övervåningen...! Inte än.

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går sakta här med, i alla fall med vissa saker, men hos oss kan det också ibland bli en sån där "plötsligt händer det" effekt då vi sätter fart och får såna där "ånk" saker gjorda. Tyvärr har det inte hänt med spackling av badrummet än, men mycket annat har blivit gjort istället!
   Ha det så bra Cia!
   Kram
   Birgitta

   Radera