fredag 7 november 2014

Hjärtat vann!

När jag hälsar på hos min mamma i Katrineholm lockar jag ibland med henne på ett besök till Möbelmagasinet....och det gjorde jag förra veckan. Sååååå många kvadratmeter proppfulla med kuriosa, antikt och loppis! Timmarna flyger iväg när man går där!

Numera är jag ganska kräsen med vad jag handlar, men de här godingarna kunde jag inte motstå
Mamma ler alltid när jag säger det där "Åååååhhhh, titta så fint!" Hon tycker också om gamla saker, men ser inte alltid skönheten i samma saker som jag :-)

Mitt i röran på ett bord skymtade jag en stämpelhållare som var så fint patinerad och när jag lyfte undan en trave böcker som låg i vägen hittade jag en hel låda med gamla stämplar också
 
Ingenting av det var prismärkt och medan hjärtat sa "Vill ha!" sa hjärnan "Ingenting du behöver!". Då bestämde jag att priset fick avgöra, tog med det till kassan och frågade vad hållaren och 3 stämplar skulle kosta.
Mannen la huvudet lite på sned och drog till med 50 kr. Jag såg framför mig hur fint det skulle bli att ställa det här setet på mitt gamla jugendskrivbord....och priset kändes helt ok....så hjärtat vann :-)

Önskar er alla en härlig helg!
Birgitta

2 kommentarer:

  1. Så roligt att jag hittat till din fina blogg!
    Förstår att du gillade de gamla stämplarna och när jag läser ditt inlägg kommer jag på att jag hade en stämpel med mitt namn en gång på ett gammalt jobb. Den glömde jag ta med mej när jag slutade, den finns nog inte kvar längre...
    Trevlig helg!
    Kram/Finas mammis

    SvaraRadera
  2. Kul att Finas mamma också hittat hit!
    Och kul är också att din mamma gillar gamla saker och ville följa med. Stämplarna skulle jag förmodligen också ha köpt, så fina! I dag är det väl ingen yrkeskategori som använder stämplar, papper är nästan unikt det också.

    Kramar till dig min fina bloggvän!
    Cia

    SvaraRadera