fredag 17 januari 2014

Trött!

Stör mig inte...jag sover :-)
Husse brukar ha med sig vår taxherre Rocky när han jobbar på dagarna, men i morse vägrade Rocky att följa med!

Maken och jag var på inköpsmässa i Stockholm hela dagen i går (jag tog inte ett endaste kort där även om det fanns såååå mycket fint. Var helt fokuserad på vad som skulle köpas in till butiken :-))
Rocky fick vara hos yngsta sonen när vi var på resande fot och även om han hade det bra där var han skrattretande glad när husse kom och hämtade honom. Han är en riktig "hussehund"....förutom i morse då.

Jag vaknade av något som gnällde, men trodde det var vår kyl eller frys som har lite olika ljud för sig kortare stunder då och då, men när jag hörde samma ljud för tredje gången gick jag upp och möttes av en otroligt glad, energiskt svansviftande hund som väntande stod med ena tassen på första trappsteget till övervåningen.
Han sover själv i soffan på bottenvåningen. Det valde han redan från början och vi är jätteglada över att han inte springer i den branta trappan. Tydligen föredrog han sin varma bädd framför en -12 grader kall bil i morse, men helt ensam ville han inte vara så länge.

Husse hämtade honom vid lunch när jag åkte till butiken och då var han redo för dagens jobbrunda :-)

ÖNSKAR ER EN RIKTIGT FIN VINTERHELG!
Birgitta

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Nämen ååå vilken liten goding!
    Så söt han är där han ligger invirad i filten. Va skönt med en vovve som sover själv o inte väcker er hela näterna..
    Vi gjorde "misstaget" o lät vår prinsessa komma upp i vår säng då hon var valp. det vore ju ok om hon låg still nere vid våra fötter...men numera tycker hon att hon också borde få ha en huvudkudde mellan oss....pust...
    Mysigt att åka iväg tillsammans och va skönt att sötis kan vara med husse på jobbet..;)
    Ha en underbar söndag!
    kram Katarina

    SvaraRadera