fredag 15 november 2013

Från Butik Vitt och Brett

Fredag....och riktigt gråkulet ute, men i butiken myser jag, spelar Enya och plockar fram julens alla saker.
Mellan kunderna tänkte jag hinna med ett inlägg för datorn i vårt hus har fått en stor släng av höstvirus och måste rensas...alternativt investerar vi i en ny dator. Det skulle faktiskt vara skönt att ha en uppkoppling som inte tar 3 år på sig att få till :-)

En levande gran vill jag ha i butiken och den här är från vår Dalagård. Den står på rot i en hink som jag sedan stoppat i en gammal trälåda som också kommer från vår gård
Jag har inte klätt granen än. Den har bara fått en glimmande ljusslinga och gammaldags ljushållare med ljus.
Jag kommer inte att överdekorera den. Har alltid haft den där känslan av att jag vill att granen i sig själv också ska få synas...att den till och med är som vackrast när den står där bara i sin gröna skrud.

Den som följt min blogg ett tag vet att jag hade turen att få en så fin gammal kälke i somras.
Nu står granen på den
och sakerna varieras allt eftersom de säljs för jag märker att kunderna ser vad som finns där trots att det sägs att den bästa försäljningsytan är i ögonhöjd. Det kan ju vara kälkens förtjänst för en och annan kund har kommenterat att den är så fin!
 Nu hoppas jag att ni ska få en riktigt mysig helg allihop!
Jag ska försöka få till några bilder från vårt hus för där har det hänt grejer den här veckan och jag är såååå glad över det!! Den här resan med hantverkare har varit som en känslomässig berg och dalbana. Det är jättelyxigt att få hjälp, om de kommer när de ska och gör det som är sagt!...men jag kan inte säga annat än att jag verkligen längtar tills de mest nödvändiga sakerna fungerar så vi kan flytta in och pinna på i vår egen takt.
Vi är inte riktigt där än, men vi tror att tidsplanen håller och att vi kan lämna vår lilla enrummare vid månadsskiftet!

Birgitta

3 kommentarer:

  1. Nu får jag allt ta mig själv i örat! Kommer förbi så snart det bara går.
    Du får en stor, varm kram från mig så länge
    Vi syns!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är alltid välkommen...men du kommer när du kommer....ingen panik :-)
      En värmande kram kan behövas i allt det novembergrå så här kommer en till dig också!
      Birgitta

      Radera
  2. Så roligt att du har butiken att pynta i, och det här kan du! Så fint med både granen och kälken, lycka de som har nära till butiken!

    Kramar
    Cia

    SvaraRadera