fredag 23 augusti 2013

En stege

När jag startade Butik Vitt och Brett hade jag som målsättning att allt i butiken skulle vara till salu, även inredningen.
Jag har inte lyckats fullt ut med det.

Det är nästan ingen annan enskild inredningsdetalj i butiken som har fått så många kommentarer och beundrande blickar som den här gamla stegen som just nu står precis innanför dörren och agerar utställningsplats för diverse saker

Leende har jag sett kunder gå runt den och beundra den fina patinan

De har tittat noga på detaljerna och säkert konstaterat att den här stegen har nötts av flitigt användande under många år
Säkert har många också tittat efter en prislapp, men det finns ingen sådan.

Den här stegen har jag nämligen bara fått låna och hur fint jag än har bett ägaren om att få köpa den så har den inte varit till salu för mig heller.
På nåder fick jag låna den under vintern, men eftersom vi kom överens om att ägaren skulle säga till när han behövde den, och han inte har sagt något, så har jag varit så fräck att jag bara behållit den :-)

Ägaren är i butiken då och då, så han har inte glömt sin stege. En gång tittade han på den och sa -"Jag skulle ha behövt den där stegen igår". Jag höll andan, men tydligen tyckte han att gårdagens behov inte tillhörde morgondagens....så stegen fick stå kvar...och glad för det är jag!

Önskar er alla en härlig sensommarhelg!!
Birgitta

1 kommentar:

  1. När jag hade inredningbutik såldes mååånga trappstegar! Tänk att de fortfarande är så populära, jag förstå det också för det går att göra mycket fint med dem. Hoppas ägaren köper en ny i aluminium, de är ju så lätta, stadiga och praktiska!
    Kramar
    Cia

    SvaraRadera