torsdag 16 maj 2013

Spännande tider!!

Nu måste jag bara få berätta, annars spricker jag nog :-)
Även om våren ger oss energi och lust att fixa med vårt boende så finns det en drivkraft till och det är att vi ska flytta!
DET KÄNNS SÅÅÅÅ SPÄNNANDE!

Jag kommer att få det gamla hus jag så länge har längtat efter och vi kommer att få göra i ordning det precis som vi vill ha det. Vi får ett hus med många möjligheter och det kommer att bli mycket jobb, men jag väljer att se det roliga i det....att få planera, skapa och ta hand om ett hus som bebotts av människor vi tyckt (och tycker) mycket om!...och jag kommer att ha en outsinlig bloggkälla att ösa ur :-)

Det här kommer jag att få i trädgården
...så vackert rutiga kungsängsliljor
De finns både i lila och i bländande vitt

På tisdag kommer mäklaren för att fota vårt hus så varje ledig stund kommer att gå åt till att fortsätta med allt småfix som vi fortfarande har kvar att göra. Full fart är det som gäller!!...med falurött, vita knutar, spännande vinklar och vrår...och kungsängsliljor som hägrande mål :-)

8 kommentarer:

  1. "Allt gott kommer till den som väntar"; kan bara säga GRATTIS! Det kommer att bli superfint och mysigt (där med!), det är jag övertygad om:)
    Skorpan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även om vi håller på i 190 knyck med det hus vi nu har så kan vi inte låta bli att bolla idéer om hur vi ska göra i ordning nästa boende. Där är det totalrenovering som gäller och vi måste börja med sådana tråkiga saker som el och nya vatten o avlopps dragningar. Mitt tålamod kommer nog att prövas många gånger, men vi är tillräckligt vana vid renoveringar för att veta att det gäller att ta en sak i taget och försöka ha roligt under tiden!
      Ha en härlig pingsthelg Skorpan!
      Birgitta

      Radera
  2. Åh.. så spännande. Stort grattis och lycka till!
    Hoppas att du tänker visa erat nya boende så småningom. Skulle vara
    kul att få följa erat nya projekt här på din fina blogg.
    Vilken häftig utmaning. Åter igen Grattis!
    Kram och trevlig helg. Kram Marie J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart att jag kommer att blogga om huset vi ska flytta till...när vi kommer så långt. Först får vi hålla tummarna för att det går smidigt att sälja det hus vi har nu. När vi tidigare har pratat om att flytta och jag insett huuuur mycket saker vi faktiskt har så har jag sagt "vi flytt int´", men nu håller jag på och sorterar i "slänga" "ha kvar", "sälja" och "lämna till loppis" kartonger. Riktigt rörigt blir det innan det jobbet är klart...så några mäklarbilder på Booli eller Hemnet på vårt nuvarande garage blir det inte. Det är där alla saker hamnar just nu för att få ordning i resten av huset :-)
      Kram till dig Marie!
      Birgitta

      Radera
  3. Åh så spännande! Nu blev jag riktigt nyfiken på vad det kan vara för hus, och om jag känner igen det (för det är väl i Hallsta?)det skulle vara jätteroligt att se renoveringsbilder sedan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallsta kommun är det, men i Strömsholm. Vi flyttar inte långt...faktiskt bara tvärs över gatan :-)och huset har inte varit ute för försäljning. Ska berätta senare om hur det kommer sig att vi ska flytta dit.
      Ha det så bra Helena!
      Birgitta

      Radera
  4. Grattis än en gång! Det kommer att bli så spännande att få följa med på renoveringsresan! Mycket jobb förstås men det kommer att bli så fint :) Ha det så gott nu. Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Det här låter verkligen spännande! Jag vet inte hur ni bor idag men ett gammalt hus med många möjligheter och något du längtat efter låter helt rätt. Dessutom med kungsängsliljor i trädgården, och vita! Åhh, det här vill jag följa!
    Nu håller jag tummarna att ni får ert hus sålt, snabbt!

    Kramar
    Cia

    SvaraRadera