tisdag 2 april 2013

"Vit Hortensia"

Vilka härligt soliga dagar det har varit....och är! Även om nätterna är kalla och snön fortfarande ligger kvar så kan det bara gå åt ett håll...mot VÅR!
Och vet ni, i går var det ett år sedan min blogg såg dagens ljus!
Jag tänkte speciellt på att det var 1:a april när jag skrev det allra första inlägget och jag funderade på om den här bloggen skulle bli ett aprilskämt :-)

Riktigt svårt var det att namnge den. Det verkade som om vartenda bra namn var upptaget!
Efter att ha provat massor av enklare namnförslag och fått allt nekat av Blogger försökte jag med dubbel namn och så blev det "Vit Hortensia" och det trivs jag väldigt bra med
Jag har en förkärlek för vita blommor och Hortensia är en favorit. Den gillar jag i ALLA färger, men väljer ändå oftast den vita när jag ska köpa den till mig själv.

Tänk vad mycket jag har lärt mig under det här året!
Förut bad jag ofta söner eller make om hjälp när det gällde datorns värld. Jag blev frustrerad bara av att tänka på att fixa något annat än att skriva ett enkelt mejl, men om jag skulle börja blogga kunde jag ju inte ropa på Alexander varenda gång. Jag var helt enkelt tvungen att lära mig!
Tänk vad han har skrattat åt mina, halvt panikslagna, NEEEEEJJJJJ när inlägg har försvunnit, bilder inte hamnat där jag tänkt, sidan har låst sig. Tålmodigt har han lärt sin lilla mamma hur allt fungerar och nu är det sällan som han behöver ila till min hjälp. Det går att lära gamla hundar sitta :-)

Efter ett år står besöksmätaren på nästan 10000 besök (TACK alla kära bloggvänner!!!!!) och jag tycker det är lika roligt varje gång jag klickar på "Nytt inlägg" och börjar dela med mig av saker som hänt.  Så inte blev det väl något aprilskämt ?!

Alexander säger att det alltid syns på mig när jag bloggar....jag gör det med ett leende :-) och det är inte bara mitt eget bloggande som lockar fram det där leendet utan det är lika roligt att känna att jag är en del av en hel bloggvärld med människor som delar med sig, så det är klart att jag leeeeer och skickar en.....
......STOR KRAM till er alla!!!
Birgitta



5 kommentarer:

  1. Grattis på 1-årsdagen! I maj firar jag 2 år, visst går det fort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst går tiden fort överhuvudtaget!...och nu hittade jag till din blogg! Har inte tänkt på att klicka på ditt namn för att hitta dit....hmmm, kan vara något med det där otekniska som gör att jag lär mig lååååångsamt :-)
      Så gulligt av dig att skriva om butiken. Är så jätteglad över alla mina "ambassadörer" som berättar om oss!
      Så fint med bilder på dina barn i hjärteramarna....unika barn i unika ramar :-)
      KRAM
      Birgitta

      Radera
  2. Grattis till första året och nu hoppas vi på många fler!
    Jag har snart bloggat i 6 år... och tycker fortfarande att det är lika kul!
    ( Jag lägger ett litet brev i din låda idag ;)
    Ha en toppendag!
    Kram, Carina

    SvaraRadera
  3. Grattis på 1-årsdagen! Du förmedlar en värmande vardag som jag tycker om att läsa om. Din förkärlek för gamla saker delar vi liksom även en förkärlek för hortensia, även om jag alltid kommer hem med den blå varianten:) Efter en resa till blomsterbutiken kom jag hem med 3 olika växter som jag inte visste något om - fick då höra att just dessa 3 varit min mormors absoluta favoriter...Så underbart att få höra eftersom jag tyvärr aldrig fick glädjen att få träffa henne.
    Skorpan

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK fina Skorpan för att också du delar med dig av din vardag! Det är det här som är så finurligt med bloggvärlden, man hittar människor som på något sätt kommer en nära även om man inte ser dem på annat sätt än i ett kommentarsfält :-)
      Ha det så jättebra!
      Birgitta

      Radera