lördag 30 mars 2013

Solgult

Påskaftons kväll och jag har landat i soffan efter ytterligare en dag i butiken med många glada människor som kryssat runt bland alla sevärdheter på konst och kultur rundan som pågår i dagarna tre här i Kolbäcksådalen.

Många fina kommentarer har vi fått och många har handlat med sig både stort och smått.
Vissa saker fastnar i minnet mer än andra och en kommentar gjorde mig så där extra glad och det var när en dam sa -Klart att ni ska vara med på konst och kulturrundan. Den här butiken är ju som ett konstverk i sig :-)

Jag har ännu inte hunnit njuta av någon påskledighet, men att möta alla dessa människor har varit en glädje...och vädret har varit helt underbart! Visst har det blåst lite snålt, men solen har mjukat upp den kalla vinden och vi har kunnat ha dörren inbjudande öppen även om det krävdes att jag satte på mig tre lager med kläder både upptill och nertill :-)
Den sista snön smälter i slänten utanför butiken och bildar små rännilar på vår uteplats. Vi dukade upp med minipåskliljor
 och några påskdekorationer i solen
De här bilderna tog jag i torsdags, nu är det inte mycket kvar av vare sig påskdekorationer eller påskliljor, men det är ju så det ska vara!

Inomhus laddade vi med små solgula arrangemang.
Efter den här tiden med butiken har vi skaffat oss en kundkrets som troget köper av de här små samplanteringarna och min floristiska ådra får blomma.
Jag tar aldrig extra betalt för mitt arbete utan bara för materialet i sig. Säljer hellre till bra pris till nöjda kunder än att jag får slänga det jag skapat...och att vi har bra priser har vi fått höra många gånger!

Låga små grupper
...eller enstaka blommor i höga glas
Allt är lika roligt att skapa och vi satsade på den varmt gula minicalandivan som bas. Så tacksam och enkel att sköta och väldigt vacker, tycker jag


Vi ska ha öppet i morgon (söndag) också, men sedan ska vi vila en dag....och nu ska jag fixa en god efterrätt så att sockerråttan får sitt efter all sill, lax, ägg, kalkon, melon och grönsaker som slank ner till middag :-)
Solgula kramar till er alla!
Birgitta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar