söndag 28 oktober 2012

Reportage

Idag måste jag nog vara snabb med mitt inlägg eftersom vi har ett internet som lever sitt eget liv. Det fladdrar som en nykläckt fjäril och hotar hela tiden att krascha i backen!

Jag har varit en tur till vår Dalagård i det vackra vädret med strålande sol och några minusgrader.
Frosten glittrade överallt och det var så vackra mönster i fönsterrutorna eftersom vi ju inte har någon värme i byggnaderna.
Tog jag några kort? Nä, inte ett enda!
Jag hade fullt upp med att gräva upp granar, plocka vacker mörkgrön mossa, lingonris, enris och så stuvade jag bilen full med all växtlighet + en plåttunna, trälådor, en gammal mjölkkruka och lite annat kul som jag ska skylta med i butiken.

Min bil är en Hyundai I30 och även om det inte är någon stor bil kan jag bli förvånad över hur mycket man kan få in i den när man fäller ner baksätena.
Jag brukar köra både det ena och det andra i den vilket min mammas make kommenterade när han hjälpte mig göra ren den inuti efter att jag stuvat in en vedklyv modell större som behagat drälla ut både spån och olja i bilen. Tur att jag har ett extra bagageskydd...eller inte tur förresten...det hade jag räknat ut att jag behövde :-)

Vi har fått Västmanlands Nyheter i vår brevlåda så nu har jag kunnat ta del av hela reportaget som de gjorde hos oss. Det täckte ett helt uppslag!
Delar med mig till er...Cecilia som var här hade en mycket bättre kamera än jag!



Tyvärr vet jag inte hur man gör för att det ska bli läsbart, men texten finns här
http://vastmanlandsnyheter.se/2012/10/jag-ska-gora-en-sanggavel-av-en-gammal-dorr/


Jag hade en fotograf hos mig i butiken i lördags också så då blev det till att ta fram det där "omelettsmilet" igen.
Man måste vara snabb för att få bra foton på mig för om jag tittar för länge in i kameran ser det ut som om jag sett spöken. Jag anstränger mig för att inte blinka och spärrar då upp ögonen...ser inte riktigt klok ut :-)

Nä, jag hoppas vi får ordning på det tekniska för det går inte ens att ladda ner en bild förrän internet lägger ner....såååååå tråååååkigt!!!!
Ha det så bra allihop!



2 kommentarer:

  1. Så fint repotaget är! Lyckades inte få tag på tidningen, men jag läste nätversionen som du tipsade om.Du har det så himla mysigt och hemtrevligt!
    Här har det också samlats mossa, men det börjar sina nu så det är bäst att plocka lite mer innan det fryser till igen.
    Nu ska jag ge mig iväg, ett besök hos Linnéa i frisörstolen väntar. Hon ska "träna" kort festfrisyr på mig idag inför ett prov längre fram så jag får nog ge mig ut på galej senare idag, hihi.
    Ha det gott!
    Kram, Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att få festfrisyr "bara sådär"!
      Västmanlands Nyheter var verkligen inte lätt att få tag på. Jag fick först låna ett ex av en vän som prenumererar på den innan jag fick ett eget ex från tidningen, men kul var det att ha fått den äran att vara med!

      Ha en riktigt bra dag!
      Kram Birgitta

      Radera